Gästboken

Skriv i gästboken
Föregående 1 2 3 ... 9 Nästa 


krillan54@gmail.com   
2012-12-16 21:34

Har haft en angenäm stund framför dataskärmen . Har suttit och tittat på bilder som Malin Byström har fotat . Du är nog en av dom bästa fotografer jag sett bilder av Malin . Ditt sett att behandla ljuset i dina bilder är magi . Dina landskapsbilder är otroligt vackra . Ditt sett att måla med ljus är otroligt . Tack för att jag får ta del av din fotokonst . Ha det bra önskar Krillan 54 .
Svar: Wow va svarar man på det här, har nog aldrig fått sådana vackra ord skrivna till mig, känner mig otroligt lycklig då jag läste dem från dig, tackar i flera tusen Krister!
Kollade såklart på dina bilder också och jag måste skriva WOW där med du är helt grym bakom kameran och jag kommer definitivt återvända och njuta av din sida!

Ha de helt underbart och återigen tack för att du gjorde mig så himla glad!
Håkan Nunstedt   
2012-11-30 11:33

Hej Malin! Tack för den fina kommentaren på min lombild. Den värmer. Jag har varit inne och tittat på dina fina bilder. Fantastiska bilder du har med ett lika fantastiskt ljus. De bilder med regnbågen över havet är extra fina tycker jag. Nu vet jag att du finns och kommer att återkomma till dina vackra bilder. Än en gång: tack/Mvh Håkan
Svar: Hej Håkan!

Nu är det jag som får tacka till dina underbara rader som sprider så mycket glädje, dina ord betyder mycket och jag kommer leva på dem länge!
Väntar med spänd förväntan på nya underbara bilder från dig som jag kan njuta av!

Mvh Malin
Pär-Johan Wedell   
2012-09-06 14:46

Du är väl för härlig Malin!
Inspirationen är på topp, har bara så grymt dåligt med tid att vara ute. Mitt arbete stjäl all uppmärksamhet. Nåja, det finns tillfällen och de tänker jag ta vara på, precis som Du!

Ha det stårlande, vi hörs!Pär-Johan Wedell   
2012-09-04 12:50

Hej där!
Hoppas att sommaren varit kanon och att du fått fina tillfällen att föreviga med din kamera.
Har kastat upp lite dunbollar i min bildskara, säkerligen något du tycker om.
Kanske kan de inspirera lite när höstvinden lägger an med full kraft.

Tillönskar henne en strålande fotohöst.
Vi hörs!

/PJUlrica Johansson
2012-08-21 22:14

Hej Malin
Fick tips av kusin Ingela om din hemsida och vi är HELT HÄNFÖRDA!! Sitter här och bara njuter. Vilka fantastiska bilder!!!
Tack underbara du för att du delar med dig.
Ulrica & JohnnySara Brodén
2012-08-17 21:55

Hej Malin,
Är själv en fotointresserad Kungsbacka bo och hamnade på din sida av en slump. Grymt fina bilder, vill veta mer om dina fotografier!
Hur som helst vill jag passa på att bjuda in dig till ett fotoevent eller en liten träff i centrala Kungsbacka den 23:e september. Vi är i dagsläget ca 17 stycken fotointresserade personer var av 7 stycken från fotoklubben.
Kolla in min blogg www.imageu.se och läs mer. Har haft lite problem med min mail så kommentera i så fall inlägget.
Vänliga Hälsningar Sara
Image Updahlen   
2012-08-05 20:06

Nästa resa blir nog till dammen i kungsbackaskogen :-), samt det kan nog bli lite kortare turer runt här, det som är kvar av semestern. Ska också fota bröllop i Danmark, så det räknas väl också som resa. Jag skulle också gärna till Runde och Lysefjorden, kanske går dessa att kombinera på något sätt. Skulle också gärna ha några fotodagar nere i skåne, typ groder, rovfåglar etcpdahlen   
2012-08-04 09:29

Hej, kom att tänka på att Runde i norge kan ju vara ett utmärkt resmål. Kanke något att spara till 40, ;-)
Svar: Jo jag har dreglat länge över Runde men sedan hittade jag färöarna och nu vet jag inte vilken jag skall ta först, men orkar jag vänta till 40? =)
Vart bär din nästa fotoresa av?
pdahlen   
2012-07-01 16:42

Ett stort grattis!

Kul med någon kändis som har vernissage. Du hade valt en fin mix mellan dina bilder tycker jag, för att passa olika smaker. Jag tycker nog att du kallade Hårt mot hårt, eller något liknade var min favorit, men du är också bra till dessa kustbilder, vid väder där jag hellre vill vara inne ;-). Det var kul att se vad du ställde ut, fint jobbat

Peter
Svar: Tack så jätte mycket Peter!
Väldigt roligt att du kom! Hårt mot hårt är nog min favorit ocks.
Du får köpa dig ett par ordentliga kläder så du orkar dig ut =)
Kul om vi syntes snart i foto miljö!
Astor Österholm   
2012-07-01 13:59

Hej. Malin
Va kul att du har varit inne och kikat på mina bilder och album
Det gläder mig väldigt mycket
Välkommen åter.
Ha en mycket trevlig dag.
Mvh // Astor

Föregående 1 2 3 ... 9 Nästa 

Hemsida

www.malinbystrom.com

EpostTelefon

076-8630689